Duramon®

Азот с контролирано освобождаване

DURAMON®

Азот с контролирано освобождаване – Контрол на Азота. Намалява загубите на Азот. Повишена устойчивост и по-малко въздействие върху околната среда. Подобрява баланса на наличните азотни форми.

Protect®

Защита на Фосфора

PROTECT®

Защита на Фосфора – Защитава и мобилизирана фосфора. Избягва ретроградацията на внесения фосфор. Мобилизиране на наличния в почвата фосфор. Повишена наличност на фосфор през целия вегетационен цикъл.

USP®

Мобилизирани Азот и Фосфор

USP®

Мобилизирани Азот и Фосфор - Защита и мобилизиране на Азота и Фосфора. Намалява ретроградацията на фосфор. Подобрява използването на азота. Налични са по - големи количества от фосфор и азот.

Triphos®

Достъпен Фосфор

TRIPHOS®

Достъпен Фосфор – Фосфорът е наличен в различни химични форми. Той се адаптира към почви с киселино pH. Той осигурява достъпността на фосфор в различни типове почви. Намаляване на реакциите с наличните в почвата елементи.

Aminovit®

Аминокиселини

AMINOVIT®

Амино киселини – Стимулира растението и микробиалната флора. Увеличава способността за отговор на стресови ситуации. Подобрява метаболитните процеси, био стимулация. Повече растеж, здраве и качество.

Prolife®

защита на почвените микроорrанизми

PROLIFE®

Защита на почвените микроорганизми – Подхранва и активира микроорганизмите в почвата. Повишена активност на микробиалната популация. Повишава достъпността на хранителните елементи налични в почвата. По – добра разтворимост и фиксация на хранителните елементи.

MEP®

Защита на микроелементите

MEP®

Защитени основни микро хранителни елементи – Защита на микро хранителните елементи. Винаги достъпни основни микро хранителни елементи. По – малък недостиг поради липсата на блокирани микроелементи. Повишена продукция и продуктивен потенциал.

Multisulfatos®

Сулфатни макроелементи

MULTISULFATOS®

Сулфатни макроелементи – Принос на сулфатни макроелементи. Макрохранителни елементи под формата на сулфати. Намалява формирането на вредни соли. Повишава хранителния и производствения капацитет.

Efifol®

Засилва усвоимоспа на листата

EFIFOL®

Засилва усвоимоста на листата – Повишава ефективността на пръскането на листата. Пръскане – Повишава адхезията и контактната повърхност. Проникване – Улеснява проникването през клетките. Устойчивост – засилва устойчивостта на третирането.

Efisoil®

Засилва усвоимоспа на корените

EFISOIL®

Засилва усвоимоста на корените – Повишава взаимодействието между корените и почвата. (Ризосферата). Активира почвените микроорганизми. Формира стабилни химични връзки с хранителните елементи. Повишена усвояемост на хранителни елементи за повече продукция.

Actibion®

Активира растежа на корените

ACTIBION®

Активира растежа на корените – Стимулира развитието на корените. По – голям обем от активни корени. По – добро усвояване на вода и хранителни елементи. Повишаване на качеството и добивния потенциал.

Algavital + TCA®

Активира растежа на корените

ALGAVITAL + TCA®

Интегрирано подхранване на ризосферата – Стимулира растенията и засилва процесите в Ризосферата. Засилва процесите на обмен на хранителни вещества между растенията и почвата. Подобрява реакцията на растенията към стресови фактори. Био стимулация. Подтиска проводимостта в солни разтвори.

Calciactive®

Достъпен калций в ризосферата

CALCIACTIVE®

Достъпен калции в Ризосферата – Калций за бързо взаимодействие с почвата и културите. Висока наличност от разтворим и достъпен калции. Бързо коригира нуждите от калций в почвата или културата. Повече продукция и качество.

Bio®

Био

BIO®

Био - Специално предназначен за производство в органичното земеделие. Суровините за производство отговарят на Европейските критерии за органично земеделие. По-безопасни, устойчиви и естествени продукти. Защитава околната среда и нейните обитатели.

SOP®

Беден на хлорид

SOP®

Беден на хлорид – Внасяне на Калий с минимално съдържание на хлориди. Понижен риск от токсичност поради липсата на формирани вредни соли в почвата. По – добри органо лептични свойства на културите. Повишено качество, размер и продукция.

EDTA®

Хелатирани микроелементи

EDTA®

Хелатирани микроелементи – Внасяне на хранителни микроелементи. Достъпни хранителни вещества. Защита на микроелементите. Коригиране на недостиг на хранителни елементи.

9000 Варна, бул. "Приморски" 57, офис 5 | T : +359 52 810 102 | Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.