ПРОЕКТИРАНЕ НА ТОРОВЕ

фертинагро

Фертинагро България АД е представител на един от водещите испански производители на продукти за прецизно хранене на растенията - Fertinagro Biotech. Портфолиото на компанията обхваща над 300 различни специализирани продукта, като високо технологични минерални торове за почвено и листно приложение, биостимуланти и решения за био земеделие. Те се произвеждат в 18-те завода на компанията основно в Испания, посредством иновативни технологии гарантиращи безупречно качество и проследимост на производствения процес. От основаването си през 1986г Фертинагро Биотех чрез агрономически иновации, защитени с над 32 патента, предла на своите клиенти решения за прецизно хранене на рестенията съобразено с конкретните им нужди.

Фертинагро България АД е основана в страната през 2018г. Към момнта търговския екип на компанията покрива цялата териотрия на България. Регионалните представители - агроном/консултанти са на разположение на всички земеделци - зърнопроизодители, овощари, лозари и зеленчукопроизводители. Посредством нашите предложения като продукти и технологии заедно в партньорство с фермерите постигаме търсени резултати в оглеждането на културите и високи добиви.

НИРИД

Инвестираме над 3 милиона евро годишно в научноизследователска дейност. Към настоящия момент имаме 37 действащи патенти и други в процес на развитие, 15 селскостопански научноизследователски проекти сертифицирани от Центъра за промишлено-техническо развитие (ЦПТР/CDTI). Понастоящем си партнираме с 20 официални научноизследователски центрове по 8 проекта.

ЛИДЕР В БРАНША

НАЙ-ПЪЛНАТА НОМЕНКЛАТУРА
Над 300 артикули
Пълен екологичен каталог
9000 Варна, бул. "Приморски" 57, офис 5 | T : +359 52 810 102 | Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.